Op zoek naar Fotograaf?

   
 
 
 
Fotograaf
 
Hans Duijghuisen Fotografie Home.
Cursus Digitaal foto-album. Warme Douche Tros Radar. Prijzen en Nominaties. Welkom bij Hans Duijghuisen fotograaf. Hans Duijghuisen is sinds 1991 gevestigd als fotograaf, met als specialiteit Portretfotografie, daarnaast maken wij ook schoolfotografie en bedrijfsreportages. Eigenlijk alle fotografie die om de mens draait.
Lening gevraagd
Fotograaf Beroepen in Beeld.
Bovendien moet je alles weten van de technische kant van fotograferen. Verder ben je commercieel ingesteld en kun je je werk goed plannen. Welke opleiding moet je hiervoor volgen? Als je fotograaf wilt worden, kies je voor de opleiding AV-productie met als uitstroom Fotograaf niveau 4.
marketing groningen
Fotografie in Lelystad Patricia Pietersen Photography.
Mijn naam is Patricia Pietersen, fotograaf uit Lelystad en daarom zit je bij mij goed als je zoekt naar fotografie Lelystad. Natuurlijk kan ik mn camera ook over de stadsgrenzen van Lelystad meenemen maar in de hoofdstad van Flevoland ken ik de allermooiste plekken voor verfrissende fotografie.
loodgieter breukelen
Fotograaf Deltion College.
Je doet hiermee kennis op van de verschillende vormgevingsrichtingen, maar leert ook algemene competenties en vaardigheden van een Fotograaf, ook wel de T-Shape Professional genoemd door Howard Gardner. Daarnaast maak je het eerste jaar kennis met alle facetten van de AV-branche.
Huwelijksfotograaf
Schooltv: Fotografie Wat doet een fotograaf?
Kunst en cultuur. Fotograaf Geert van Kesteren vertelt hoe het is om fotograaf te zijn. Ook geeft hij tips voor het maken van goede foto's. Ik ben deze week aangenaam verrast met een prijs die ik won als fotograaf. Die prijs is voor alles wat ik het afgelopen jaar heb gefotografeerd.
rijschool zaandam
Tentoonstelling Onderweg Met de fotograaf op reis Nationaal Archief.
Home Actueel Nieuwsberichten Tentoonstelling Onderweg Met de fotograaf op reis. Tentoonstelling Onderweg Met de fotograaf op reis. Den Haag, dinsdag 22 maart 2016. In de tentoonstelling Onderweg Met de fotograaf op reis in het Nationaal Archief ontdek je hoe reizen en fotograferen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.
utrecht
Direct Art Photography Zakelijk Assistent Fotograaf Culturele vacatures.
Geplaatst op 19/04/2017 Nader te bepalen. Vacature Organisatie: Direct Art Photography Functie: Zakelijk Assistent Fotograaf Plaats: Den Haag Omvang: 24-40 uur Sluitingsdatum: geen. Sometimes it only takes one moment, one face and one story; simplicity is beautiful. Zakelijk Assistent van de fotograaf.
pasfoto
Vacature: Fotograaf Vacatures Organisatie Rijksmuseum.
ervaring in 2-dimensionale objectfotografie, liefst ervaring met fotografie van kunstobjecten en/of fotografie ten behoeve van museale doeleinden.; kennis van de Metamorfoze richtlijnen of bereid zich dit eigen te maken.; aantoonbare affiniteit met de technische kant van fotografie.; aantoonbare affiniteit met kunst en bij voorkeur met werken op papier.;
programmeur gezocht
WELKOM! Fotografie Lavinia.
Niet voor niets is het de meest bezochte studio van Hazerswoude en omstreken. Ontspannen, onverwacht en soms ook een beetje gek: dat zijn de foto's' van Fotografie Lavinia. Interesse in een fotoshoot? Kom naar de gezellige studio van Fotografie Lavinia of bel 06-52305637.
utrecht

Contacteer ons